Baristas logo

 

 

 

 • Bistronomie

  Bistronomie

  Bistronomie, de beste verzameling van bistro’s, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen en Brussel

  Ga naar de website

 • ROCK FORT (Brugge)

  ROCK FORT (Brugge)

  langestraat 15, 8000 brugge
  T 050 33 41 13
  open:12u00-14u30 en 18u30-23u00
  gesloten: zaterdag en zondag

  Ga naar de website

 • Restaurant 't Zwaantje (Brugge)

  Restaurant

  Bruggelingen die houden van de traditionele Belgisch-Franse keuken en die aan de toeristenstroom willen ontsnappen, strijken neer in 't Zwaantje

  Ga naar de website

 • Eetcafé De S...Misse (Damme)

  Eetcafé De S...Misse (Damme)

  Eet- en praatcafé De S...Misse te Damme is sinds jaar en dag de place-to-be. Zaakvoerder Stefaan Claeys serveert er no-nonsense gerechten en ook voor het (H)eerlijkste kopje koffie of een frisse pils of glaasje cava op het terras bent u hier op het juiste adres.

  Ga naar de website

 • Charmehotel** -Brasserie Ter Polders (Oostkerke)

  Charmehotel** -Brasserie Ter Polders (Oostkerke)

  Een plaatsje om te genieten en tot rust te komen

  Damse Vaart Noord 3-4
  8340 Oostkerke (Damme)
  050/610952

  Ga naar de website

 • Bon Appétit (Roeselare)

  Bon Appétit (Roeselare)

  De jonge en erg enthousiaste zaakvoerders Joerie en Nancy heten u van harte welkom op de website van 'Bon appétit'!
  Onze keuken biedt u een ruime keuze en leent zich zowel voor een snel als een uitgebreid tafelmoment. 's Middags presenteert 'Bon appétit' u ook een verzorgde dagschotel.
  Joerie staat zelf aan het fornuis en waakt erover dat enkel dagverse ingrediënten worden gebruikt. Tussen 14u en 18u hebt u de gelegenheid om onze zoete bereidingen te proeven.
  Bij mooi weer is het dubbel genieten van al dit lekkers op het binnenterras in hartje Roeselare.

  Ga naar de website

 • Tom's Diner (Brugge

  Tom

  In het centrum van Brugge is het aangenaam vertoeven in het knusse restaurant Tom’s Diner. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in een prachtig gerenoveerd oud pand met een gezellige bar op de benedenverdieping. Via een houten trap bereikt u de halfopen bovenverdieping waar het minstens even leuk en gezellig tafelen is.
  De eigenaar, Tom, staat hier nog zelf aan het fornuis en bereidt u de lekkerste gerechten op basis van het seizoensaanbod. Bovendien werkt hij enkel met dagverse ingrediënten waardoor de natuurlijke smaken en aroma’s in de gerechten behouden blijven. Naast de gevarieerde vaste kaart, dient u beslist ook een kijkje te nemen op het suggestiebord.
  Kortom, u vindt hier steeds voor iedereen wat wils! De hartelijke en ongedwongen sfeer wordt nog versterkt door de open keuken en de vlotte en jonge bediening. Speciaal voor de nachtridders blijft de keuken dagelijks open tot 23 uur en dit steeds met een glimlach. Een uitstekend adresje voor een diner met familie of vrienden!

  Ga naar de website